THE INDOOR JUMPING CLUB: QUI SOM?

The Indoor Jumping Club és un projecte del grup CET10. Neix com el primer trampoline park de la ciutat de Barcelona a finals del 2016, amb 750 metres quadrats dedicats en exclusiva als llits elàstics.

A finals del 2017, s’amplia la instal·lació guanyant un espai de 700 metres quadrats pensat i dissenyat exclusivament per a nens i nenes de 0 a 8 anys.

A l’abril de 2019, fem una reforma gairebé integral de l’espai amb un dels constructors del sector punters al nord d’Europa, Trampolines Europe LTD. L’objectiu d’aquesta reforma ha sigut crear un espai únic dins la ciutat de Barcelona on la seguretat, la innovació i l’experiència de l’usuari assoleixen un nivell superior.

The Indoor Jumping Club compta amb:

  • Llits i proteccions que compleixen les normatives europees de seguretat vigents al sector.

  • Una il·luminació puntera a càrrec de l’empresa Ibersound.

  • La mateixa filosofia amb la que vam començar: seguretat, diversió i proximitat.

The Indoor Jumping Club s’ha convertit en un espai d’oci-esportiu únic a la ciutat de Barcelona amb més de 1.200 metres quadrats d’activitat, amb una zona exclusiva kids (de 0-8 anys) i una zona per a adults amb més de 40 llits elàstics, il·luminació interactiva, 2 trampolins olímpics, airbag, battle bar, jumpingsmash, parets interactives, zona de bar i més sorpreses que preferim que descobreixis en persona.

També organitzem festes d’aniversari, activitats per a escoles, empreses o grups i cursos regulars i intensius per aprendre a saltar com un professional o simplement perquè gaudeixis més del salt. Contacta amb nosaltres per saber-ne més.

L’horari del centre és molt ampli: obrim de dilluns a diumenge i només tanquem alguns festius. Si vols més detalls clica aquí.

Ens trobareu al c. Perú 160-162, al districte de Sant Martí de Barcelona.

No t’ho perdis, pots venir a divertir-te o a posar-te en forma, ja que 10 minuts de salt equivalen a 30 minuts de cursa.

Visita’ns i converteix-te en un jumper!

the indoor jumping