Política de vendes i devolucions

PROCÉS DE COMPRA

La compra d’entrades haurà de realitzar-se a través de la pàgina web www.theindoorjumpingclub.com descarregant el comprovant en PDF un cop s’hagi efectuat el pagament de forma correcta. Cal portar el comprovant imprès o mostrar-lo al mòbil per poder començar l’activitat.

Els pagaments podran efectuar-se mitjançant el nostre TPV virtual utilitzant les targetes Visa i Mastercard. En cas de dubte, l’usuari pot trucar al 935 197 021 o escriure un correu electrònic a [email protected]

 

POLÍTICA DE CANCEL·LACIÓ I DEVOLUCIÓ

Les cancel·lacions s’hauran d’informar per escrit a [email protected] durant un termini màxim de 14 dies des del moment de la compra online. No s’accepten cancel·lacions informades per cap altra via que no sigui el correu electrònic. En aquest correu, s’haurà de fer constar l’ID de la comanda, afegint nom i cognoms, data, dades de contacte i número de compte.

L’usuari tindrà dret a la devolució de l’import íntegre de la inscripció sempre que es compleixin les condicions de la cancel·lació. La instal·lació tindrà, des de la recepció de la petició de la devolució, 14 dies com a màxim per a realitzar el reembossament. Es retornarà el 100% de l’import mitjançant ingrés bancari.

En cas de força major imprevista (malaltia o lesió de llarga durada) que impedeixi assistir el dia reservat, es podrà canviar la data de la reserva si s’avisa amb 24 h d’antelació.

El dia de la reserva i, un cop arribat a la instal·lació, no es retornaran els diners en cas que l’usuari finalment no s’atreveixi a fer ús de l’espai, hagi començat l’activitat o no.